Om Regnskapsskole.no

Regnskap er noe alle som driver en egen bedrift må forholde seg til. For de aller fleste som er nye med regnskap kan det virke litt skremmende, vanskelig og vondt. Og det forstår vi, for det er mange begreper å forholde seg til, en hel drøss med lover og regler, og et virrvarr av frister. Og ikke minst, konsekvensene ved å gjøre feil kan bli store. En ting er at du kan bli bøtelagt av myndighetene ved å levere feil tall eller bomme på fristene, men det som kanskje er enda verre er at bedriften kan gå på dunken ved manglende økonomisk styring. Faktisk er det sånn at over 70% av alle nye bedrifter ikke overlever de første 5 årene. Mye på grunn av manglende økonomisk forståelse og styring. Slik bør det ikke være.

Ambisjonen og motivasjonen bak regnskapsskole.no er å samle informasjon, verktøy og guider som skal gjøre det enklere for deg som driver egen bedrift å føre regnskap, forstå de ulike begrepene, få kontroll på fristene og bidra til at du etter hvert blir glad i regnskap, og kanskje ikke syns det er så skremmende lenger.

Tjenesten er i beta

Ja da, vi vet at vi ikke dekker alt enda. Regnskap er et stort og omfattende område og vi vil aldri dekke alle behov. Vi har allikevel valgt å slippe noe, som forhåpentligvis besvarer noen av de spørsmålene dere har. Så vil vi bygge ut med mer relevant innhold, flere verktøy og guider fortløpende – gjerne sammen med deg! Har du ønsker til innhold vi bør lage eller annen feedback hører vi gjerne fra deg. Send oss en kommentar nederst på denne siden.

En tjeneste av Visma eAccounting 

Det er gjengen i Visma eAccounting AS som står bak denne tjenesten. Vi har i jobbet med å gjøre regnskap enklere for småbedrifter i mange år. Først og fremst ved å utvikle regnskapsprogrammet Visma eAccounting, som brukes av over 150 000 småbedrifter i hele Norden. Men også gjennom å tilby faglig hjelp i vårt community, gjennom våre kurs, webinarer og våre fagartikler. 

Vi vet hvor vanskelig og tøft det kan være å starte og drive egen bedrift. Vi har selv vært der en gang. Derfor legger vi sjela vår i å gjøre det så enkelt som mulig for deg og tusenvis av andre småbedrifter. Vårt mål er å se deg lykkes med din bedrift!  

Gi tilbakemelding

0 / 200 tegn
Ikke skriv personlige opplysninger. Dette er kun en tilbakemelding og vil ikke bli besvart.
Send